Diensten

Dakbedekking

Heb je een lekkage in je dak? Er is bijna niks zo vervelend als dat.

Gelukkig kan in de meeste gevallen de schade snel verholpen worden en daardoor beperkt blijven. Het is uiteraard wel belangrijk dat er snel actie ondernomen wordt en dat je een dakdekker laat komen om dit probleem op te lossen.

Evers Dak & Geveltechniek helpt je graag bij het repareren van je dak bij een daklekkage of andere problemen.

Dakrenovatie

Begin je schade aan je dak te zien?

Op dat moment is het tijd om een professioneel en vakkundig dakdekkersbedrijf in te huren. Er kunnen meerdere oorzaken zijn waardoor u daklekkage of schade kunt krijgen maar meestal is het weer de grootste oorzaak.

Een storm of een hevige rukwind kunnen al voldoende zijn om je dak te beschadigen waardoor er lekkage kan ontstaan. Een dakrenovatie is nodig als er een groot oppervlak van je dakbedekking beschadigd is. Dit kan komen door verschillende factoren, zoals ouderdom, maar ook een storm kan er voor zorgen dat je dak aan renovatie toe is.

Dakisolatie

Tocht het de hele dag door je huis?

Dan is dakisolatie de oplossing. Dakisolatie is als een deken, de kou of warmte van buiten komt er niet doorheen. En onder de deken hou je de comfortabele temperatuur vast.

Dakisolatie heeft vele voordelen, d.m.v. dakisolatie kan je het energielabel van je woning verbeteren. Met een hogere woningwaarde als gevolg. Het is dus een zeer rendabele isolatiemogelijkheid voor je woning.

Keralit montage

Ben je op zoek naar kunststof gevelbekleding voor je woning?

Keralit is een regelrechte meerwaarde voor je woning! Kunststof gevelbekleding heeft namelijk een groot voordeel dat deze onderhoudsarm is en niet meer geschilderd hoeft te worden.

Doordat Keralit van kunststof is gaat het natuurlijk veel langer mee dan houten gevelbekleding, bovendien is het ook nog eens zeer milieuvriendelijk en goed recyclebaar.

Zinkwerk

Zoekt u een dakdekker voor zinkwerk?

Zink is een erg geschikt materiaal voor uw dak en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor uw dakranden, de dakgoten en voor erkers met soldeerwerk.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het gebruik van zink voor uw dak. Evers Dak Geveltechniek werkt onder andere met andere Titaan, Nova, Qwartz en ook diverse gepatineerd zink. Natuurlijk vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en esthetische eigenschappen.

Ja, ik wil een vrijblijvende Offerte
neem nu contact op

+31 (0)6 26 33 13 08


CONTACT OPNEMEN